ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و عراق در چارچوب مسابقات انتخابي جام جهاني روز سه شنبه در قطر برگزار ميشود.
به گزارش هفت چشمه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تيم ملي فوتبال ايران در دومين ديدار خود در مسابقات انتخابي جام جهاني ۲۰۲۲ قطر به مصاف تيم ملي عراق ميرود.
يوزهاي ايراني در نخستين گام يک بر صفر از سد سوريه گذشتند و عراقيها نيز رو در روي کره جنوبي به تساوي صفر - صفر رضايت دادند.
درباره تيم ملي فوتبال ايران هم بايد بدانيد که پيش از بازي با سوريه ميني کمپي با حضور بازيکنان داخلي برگزار شد که پس از بازي درون تيمي، ۱۰ بازيکن در اردو باقي ماندند و با ۱۷ لژيونر دعوت شده تمرينات جدي خود را براي بازي با سوريه آغاز کردند.
عليرضا بيرانوند، امير عابدزاده، پيام نيازمند، شجاع خليل زاده، محمد حسين کنعاني زادگان، ميلاد محمدي، اميد نورافکن، صادق محرمي، جعفر سلماني، صالح حرداني، سياوش يزداني، عارف آقاسي، ميلاد سرلک، احمد نوراللهي، محمد کريمي، ياسين سلماني، زبير نيک نفس، عليرضا جهانبخش، سعيد عزت اللهي، وحيد اميري، سامان قدوس، مهدي ترابي، علي قلي زاده، کريم انصاري فرد، مهدي قايدي، سردار آزمون و مهدي طارمي ابتدا به تيم ملي دعوت شدند، اما در بازي سوريه سرلک آسيب ديد و به قطر نرفت تا رسما بازي با عراق را از دست دهد.
پيش از شروع ميني کمپ در تهران، تست کروناي دراگان اسکوچيچ کروات و وحيد هاشميان مثبت شد، اما در روزهاي اخير تست آنها منفي شد و به دوحه رفتند تا در اردوي تيم ملي حاضر شوند.

آشنايي با کمپ تمريني شاگردان اسکوچيچ
درباره کمپي که شاگردان اسکوچيچ در آن حضور دارند بايد بدانيد که کمپ تمريني الارسال ۲ که هماکنون در اختيار تيم ملي فوتبال ايران و در منطقه عنيزا (الدفنه) در شمال شرق دوحه قرار دارد، يکي از ۴۱ کمپ تمريني به بهرهبرداري رسيده جام جهاني ۲۰۲۲ قطر است که پيش از اين کمپ تمريني ليورپول و بايرن مونيخ در جام جهاني باشگاههاي ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ بود.
کميته برگزاري جام جهاني ۲۰۲۲ براي آمادهسازي قطر از ميزباني اين مسابقات، علاوه بر ساخت کمپهاي جديد، کمپ تمام باشگاههاي ليگ ستارگان را ارتقا داده تا اين کمپها با استانداردهاي فيفا براي جام جهاني همخواني داشته باشد و تعداد کمپهاي تمريني به ۴۱ کمپ رسيده است.
هر يک از ۳۲ تيم شرکت کننده در جام جهاني ۲۰۲۲، يک مجموعه تمريني اختصاصي خواهند داشت که از ابتدا تا انتهاي جام جهاني در اختيار آنها است و برخلاف جامهاي جهاني قبلي براي هر مسابقه نياز به سفر به شهري ديگر و تمرين در زميني ديگر نيست.
هر يک از اين مجموعه کمپهاي تمريني داراي باشگاه بدنسازي، سونا و جکوزي، اتاق کنفرانس، اتاق جلسات، رختکن و ... است. همچنين چمن تمام اين زمينهاي تمريني اين کمپها از مجموعه چمن اسپاير تغذيه شده که مشابه چمن تمام استاديومهاي جام جهاني است تا تيمها تفاوتي بين زمين تمرين و مسابقه حس نکنند.
هر کدام از تيمهاي صعود کننده به جام جهاني پيش از شروع مسابقات بايد کمپهاي خود را از ميان ۴۱ کمپ تمريني انتخاب کنند. همچنين يکي از اين مجموعههاي تمريني براي استفاده داوران در نظر گرفته شده و ۸ زمين تمريني هم ذخيره است تا در صورت نياز استفاده شود.
همچنين کنار هر کمپ تمريني يک زمين چمن ذخيره وجود دارد که در صورت آسيب زمينها و براي ترميم از اين چمن ذخيره استفاده ميشود.
در پايان جام جهاني نيز باشگاههاي قطري از اين کمپها بهرهبرداري خواهند کرد و تعداد ۱۸ کمپ از ۴۱ کمپ نيز در پايان جام جهاني براي استفاده عمومي خواهد بود.
تيم زير ۲۳ سال ايران در آذرماه ۱۳۹۸ در همين مجموعه تمريني کمپ خود را پيش از انتخابي المپيک ۲۰۲۰ توکيو برپا کرده بود و تيم ملي بانوان ايران نيز در فروردين ماه ۱۳۹۸ و در حين مسابقات انتخابي المپيک ۲۰۲۰ توکيو در کمپ تمريني جام جهاني در منطقه السيليه تمرين کرده بود.

نگاهي به سوابق ادووکات سرمربي تيم ملي عراق
تيم ملي فوتبال عراق بعد از اتمام دور قبلي انتخابي جام جهاني در خرداد ماه نتوانست با کاتانچ ادامه همکاري دهد و بعد از ماهها بلاتکليفي و مطرح شدن اسامي مختلف مثل کارلوس کي روش براي هدايت اين تيم، در نهايت ديک ادووکات سرمربي ۷۴ ساله مطرح هلندي را به عنوان سرمربي خود انتخاب کرد.
ادووکات که نامي شناخته شده در فوتبال جهان است و سابقه هدايت تيمهاي مطرح باشگاهي و ملي بزرگي را در کارنامه دارد در سالهاي اخير چندان موفق نبوده و تيمهاي زيادي را عوض کرده است. آخرين تيمي که ادووکات در آن حضور داشت فاينورد بوده که در ۲ فصل پياپي به ترتيب در مکانهاي سوم و پنجم ليگ هلند قرار گرفت.
آخرين قهرماني ادووکات با يک تيم هم به سال ۲۰۰۸ بر ميگردد که به همراه زنيت قهرمان جام يوفا و سوپرکاپ اروپا شد. اين مربي هلندي پيش از عراق سابقه مربيگري در قاره آسيا را دارد و طي يک سال هدايت ۲ تيم ملي امارات و کره جنوبي را برعهده داشته است.
ادووکات سال ۲۰۰۵ سرمربي امارات شد، اما پس از ۳ ماه به خاطر پيشنهاد کره جنوبي تنها ۲ بار روي نيمکت اماراتيها نشست و راهي سئول شد.
از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۶ سرمربي هلندي طي ۹ ماه با کره جنوبي در مسابقات دوستانه و مقدماتي جام ملتهاي آسيا ۲۰۰۷ و جام جهاني ۲۰۰۶ شرکت کرد و در ۱۸ بازي ۸ برد و ۵ تساوي و ۵ باخت را در کارنامه خود ثبت کرد. تيم ملي کره جنوبي در جام جهاني با برد برابر توگو و مساوي مقابل فرانسه اميدوارکننده ظاهر شد، اما با شکست برابر سوئيس در بازي آخر گروهي نتوانست مجوز صعود پيدا کند و کار ادووکات هم با کره ايها به اتمام رسيد.
ديک ادووکات در اولين ديداري که روي نيمکت کره جنوبي نشست به مصاف تيم ملي ايران با هدايت برانکو رفت. اين ديدار دوستانه که در سئول برگزار شد ۱۱ روز پس از قرارداد مربي هلندي بود و کره توانست با ۲ گل ايران را شکست دهد. جالب است بدانيد در آن ديدار ابراهيم ميرزاپور و وحيد هاشميان که اکنون در کادرفني تيم ملي حضور دارند، در ترکيب ثابت ايران به ميدان رفتند. افشين قطبي و پيم فربيک ديگر مربي مطرح هلندي در آن مقطع دستيار ادووکات در کره جنوبي بودند.
اين بازي آخرين تقابل ادووکات با ايران نبود و دست تقدير ۶ سال بعد يکبار ديگر ادووکات را اين بار در قامت سرمربي تيم ملي روسيه مقابل ايران قرار داد. تيم ملي با هدايت عليرضا منصوريان در تک ديداري که به عنوان سرمربي موقت روي نيمکت حضور داشت با تک گل دقيقه ۹۰ محمدرضا خلعتبري موفق به شکست روسيه شد. کارلوس کي روش که توافقات نهايي را با ايران انجام داده بود، در آن ديدار روي سکوها نظاره گر بازي بود و پس از اين بازي هدايت ايران را برعهده گرفت.
حالا ادووکات پس از ۱۰ سال براي سومين بار و در ديداري مهمتر و رسميتر از ۲ ديدار قبلي مقابل ايران قرار ميگيرد و بايد ديد چه نتيجهاي کسب ميکند.
براي تيم ملي ايران سرلک غايب است و علي عدنان، ستاره خط دفاعي تيم ملي عراق نيز به دليل مصدوميت بازي حساس مقابل تيم ملي ايران را رسما از دست داد.
اين ديدار را مانينگ از چين قضاوت خواهد کرد.
ترکيب احتمالي تيم ملي فوتبال ايران به شرح زير است.
عليرضا بيرانوند، ميلاد محمدي، شجاع خليلزاده، حسين کنعانيزادگان، صادق محرمي، احمد نوراللهي، وحيد اميري، علي قليزاده، عليرضا جهانبخش، سردار آزمون و مهدي طارمي.
اين ديدار ساعت ۲۲:۳۰ روز سه شنبه در ورزشگاه خليفه دوحه برگزار ميشود.
انتهاي پيام/570ه